Om rollen

Som Servicetekniker hos oss kommer du att bli expert på WoodEye-skannern. I början av din anställning kommer du att få tillbringa många timmar med att lära dig våra produkter, följa med våra duktiga Applikationsingenjörer när de håller utbildningar och våra befintliga Servicetekniker ute hos kund. I rollen som servicetekniker på Woodeye kommer du att få användning av ditt pass och få se våra kunders verksamhet på olika platser i världen. Flygplatser, hyrbilar och hotell blir din vardag och du trivs med livet i en väska. Känner du dig lite ensam får du mer än gärna lära känna våra kunder lite närmare.

Du kommer att tillhöra ett team som tillsammans ansvarar för installationer och eftermarknad hos WoodEyes kunder. Arbetet drivs ofta i projektform där du tillsammans med andra funktioner stöttar våra kunder med din kompetens. I rollen kommer du att få hantera felsökningar, konfigurationer och installationer. Du blir en teknisk allkonstnär som hanterar allt ifrån hårdvara så som optik, elektronik och mekanik som programvara och årliga serviceuppdrag. Din utgångspunkt blir vårt kontor i Linköping och du kommer att landa hos oss mellan dina resor. På kontoret administrerar och dokumenterar du dina serviceärenden samt planerar dina kommande utflykter. Du har frihet att planera din vardag själv och väljer i vilka intervall som passar att vara iväg, självklart i dialog med våra kunder.

Din profil

Vi söker dig som har ett starkt intresse för teknik och ser dig själv som en flexibel och trygg person. Om du har tidigare erfarenhet av rollen som servicetekniker ser vi det som mycket positivt. Du är social och gillar att träffa nya människor och har inga problem med att göra dig förstådd på engelska. Behärskar du fler språk än så, exempelvis tyska är det mycket meriterande. Vidare är du strukturerad och har lätt för att kommunicera med andra människor. Du behöver inneha B-körkort.

Varför WoodEye?

Som Servicetekniker på WoodEye får du en unik möjlighet att få se dig om i världen och arbeta i ett företag i teknikens framkant. WoodEye startades 1987 och är en världsledande leverantör av system för kvalitetsstyrning och processkontroll med fokus på vidareförädlande inom träindustrin. Deras framgång är baserad på ett starkt team och ständig utveckling av sina produktserier. WoodEye har 38 anställda, omsätter ca 75 MSEK och har sitt huvudkontor i Linköping.

Företaget utvecklar och tillverkar WoodEye-skannern och erbjuder sina kunder den effektivaste tekniken till den vidareförädlande träindustrin världen över. En Woodeye-skanner inspekterar och mäter alla typer av defekter i trä och tillförsäkrar enhetlig kvalité i extremt höga hastigheter med minimalt spillvirke. WoodEye-skannern med sin unika detektion och användarvänlighet är idag den självklara marknadsledaren inom modern träindustri.

 

Intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på WoodEye. Du kan nå mig på mia.neander@eissrekrytering.se eller 0702-43 90 56. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag är 4 maj 2018.

https://eiss.varbi.com/en/what:job/jobID:203160/iframeEmbedded:0/where:4